• Slideshow01

    Pluimveebedrijf
    fam. van der Bolt

    Scharreleieren - Aardappelen - Groente - Fruit

Familie van der Bolt

Even wat over onszelf. Ik ben Robert van der Bolt en samen met Kristel van der Heijden hebben we 3 kinderen: Isis, Hanne en Wies. Mijn ouders zijn het bedrijf gestart in 1960. Ze zijn begonnen met varkens, daarna kalveren en opfokkippen. Daarnaast ook nog stieren en koeien opgefokt.

Toen ik het bedrijf overnam in 1997 heb ik me volledig op scharrelkippen gefocust. Toentertijd deeltijd met een ZZP baan erlangs. Naarmate de tijd verstreek het bedrijf in stapjes uitgebouwd tot wat het nu is. Een gezinsbedrijf waar ik trots op ben.

In 2013 begonnen met een eierautomaat, in 2016 een gekoelde versie erbij geplaatst en met verkoop van aardbeien en asperges gestart. Dit liep zo voorspoedig dat snel daarna een appelautomaat erbij is geplaatst en ook met verkoop van kipproducten begonnen. In 2016 hebben we ons gecertificeerd als pakstation en zijn we ons toe gaan leggen op verkoop van eieren rechtstreeks aan horeca, retail en ander soort instellingen. Ook onze andere producten vinden inmiddels gretig aftrek. Wij zijn erg blij met onze klanten en proberen een zo goed mogelijk product te leveren. Versheid staat hoog in het vaandel.

 

Familie van der Bolt

Familie van der Bolt

Robert van der Bolt

Robert van der Bolt

Locatie

Pluimveebedrijf
Fam. van der Bolt
Busstraat 1
Schaijk

Elke dag vers

Maandag tot Zondag
24/7

via onze automaten

Neem contact met ons op

Telefoon +
06 5583 6306
Email +
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.